Gratis järnbristtest på orders över 300kr

Gratis järnbristtest på orders över 300kr

042-4008700

042-4008700

Direkt i brevlåda

100% Garanti

Fri frakt

Fri retur

Quicktest erbjuder säkra och enkla hemmatester, många av våra tester kan upptäcka orsaker bakom några av de vanligaste folksjukdomarna i Sverige.
Antalet människor som har problem med järnbrist eller sköldkörteln ökar för varje år. Symptomen är bl.a trötthet, ångest, håglöshet och yrsel. Detta resulterar i att personer som besöker sjukvården ofta blir feldiagnostiserade vilket ibland leder till att de, helt felaktigt, får antidepressiva etc.
Quicktest har tester som bl.a kontrollerar följande: Järnbrist, prostata, sköldkörtel, klimakterie, drogtester, graviditetstester och ägglossningstester.

Den traditionella sjukvården är ofta statisk – därför ska Quicktest prova nya sätt att öka människors hälsa. Våra hemmatester ersätter inte sjukvården, de ska fungera som ett komplement.
Våra kunders säkerhet är högsta prioritet – därför erbjuder vi endast CE-godkända hemmatester som är tillverkade i Europa.
Vi erbjuder endast godkända tester, majoriteten av våra tester används inom sjukvården runt om i Europa. Din säkerhet är vår högsta prioritet. När du väljer Quicktest så får du klara besked som du kan lita på. Vi importerar inte från Kina – vi har valt våra leverantörer med stor omsorg. Därför kommer vi aldrig vara billigast – vi respekterar och värdesätter din säkerhet.

 

  • Leg läkare och Leg sjuksköterska svarar på dina frågor
  • Hemmatester med hög tillförlitlighet
  • Vi kvalitetskontrollerar alla produkter
  • Vi importerar inte från Kina – endast CE godkända produkter
  • Vi är inte billigast – vi erbjuder kvalitet

Enkelt uttryckt: Quicktest ska hjälpa människor att må bättre och leva längre.