Direkt i brevlåda
Fri retur
Fri frakt över 395kr

Varför ska du välja Quicktest?

Quicktest erbjuder säkra och enkla hemmatester, många av våra tester kan upptäcka orsaker bakom några av de vanligaste folksjukdomarna i Sverige. Våra hemmatester är tillverkade i Europa, din säkerhet är viktig för oss.

Många vill inte gå till vårdcentralen. En del upplever rädsla för att bli nekad ett enkelt test. Vi tror att detta kan leda till att människor insjuknar vilket medför onödigt lidande och stora kostnader för samhället.
Antalet människor som har problem med t.ex järnbrist eller sköldkörtel ökar för varje år. Symptomen är bl.a trötthet, ångest, håglöshet och yrsel. Detta kan i vissa fall resultera i att personer som besöker sjukvården blir feldiagnostiserade vilket ibland leder till att de, helt felaktigt, får antidepressiva läkemedel etc.
Quicktest har tester som bl.a kontrollerar följande: Järnbrist, glutentest, prostata, borrelia, magsår, sköldkörtel, klimakteriet, drogtester, d-vitamin, graviditetstester och ägglossningstester.

Vi upplever att den traditionella primärvården ofta är statisk – därför ska Quicktest prova nya sätt att öka människors hälsa. Våra hemmatester ersätter inte sjukvården, de ska fungera som ett komplement.
Våra kunders säkerhet är högsta prioritet – därför erbjuder vi endast CE-godkända hemmatester som är tillverkade i Europa.
Vi erbjuder endast godkända tester, majoriteten av våra tester används inom sjukvården runt om i Europa. Din säkerhet är vår högsta prioritet. När du väljer Quicktest så får du klara besked som du kan lita på. Vi importerar inte från Kina – vi har valt våra leverantörer med stor omsorg. Därför kommer vi aldrig vara billigast – vi respekterar och värdesätter din säkerhet.

  • Leg läkare och Leg sjuksköterska svarar på dina frågor
  • Hemmatester med hög tillförlitlighet
  • Vi kvalitetskontrollerar alla produkter
  • Vi importerar inte från Kina – endast CE godkända produkter
  • Vi är inte billigast – vi erbjuder kvalitet

Enkelt uttryckt: Quicktest ska hjälpa människor att må bättre och leva längre. Våra produkter säljs i Danmark, Norge, Finland och Spanien.

Quicktest Onlinezon AB
Styrmansgatan 19
252 70 Råå - SWEDEN
Följ oss på Facebook för att ta del av våra senaste erbjudande.
Quicktest Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470

Quicktest i andra länder

Quicktest NorgeQuicktest FinlandQuicktest Danmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram