Direkt i brevlåda
Fri retur
Fri frakt över 395kr

Vanliga frågor

Quicktest levererar massor med hemmatester varje månad och vi får en del frågor, nedan följer de vanligaste frågorna vi får. Saknar du någon fråga? Låt oss veta så lägger vi till den.

Är testerna verkligen säkra?

Ja absolut. 90% av vår tillverkning är för professionell sjukvård och diverse laboratorium, våra självtester härstammar egentligen bara från dessa och är i princip samma. En viktigt sak som skiljer dem åt är att manualerna. Våra självtester är avsedda för konsumenter, därför är manualerna förenklade och därmed anpassade för de utan medicinsk utbildning. Dock ställs det samma hårda krav på funktion, säkerhet, tillförlitlighet och EU-direktiv för IVD-tester. Du får alltså ett självtest som möter samma hårda krav som sjukvårdstester.

Behöver jag skicka in några tester för att få svar?

Nej, du behöver inte skicka in blodprov eller liknande – samtliga tester gör du hemma i lugn och ro, svaret får du direkt genom att avläsa testresultatet. Vill du se hur ett test går till? Se vår instruktionsvideo här.

Är jag anonym när jag beställer hos er?

Ja. Vi lämnar inte ut några som helst uppgifter – oavsett vilket test du beställer. Produkterna skickas i en diskret förpackning. Vi tar din integritet på stort allvar. Vi följer gällande lagstiftning och därför har vi en egen sekretesspolicy. Vi följer samtliga lagar och EU-direktiv. Utöver det har vi ett SSL-certifikat för extra säker anslutning. Du kan med andra ord handla tryggt hos oss.

Krävs det urin eller blod för att göra ett test?

Följande tester görs med urin: Ägglossning, graviditet, drogtest, klimakterietest, urinvägsinfektion, njurtest & diabetestest. De tester som kräver en droppe blod är prostata, sköldkörtel, borrelia, magsår, CRP, och järnbrist. Det medföljer en lansett som används för ett enkelt och snabbt stick. Kika här för att se ett videoklipp.

Jag är extremt stickrädd, kommer det göra ont?

Nej, faktum är att det inte känns. Dock kan fingertoppen vara något öm i 12-24h efter men det är helt normalt. Ibland kan det vara bra och låta en vän sticka, sticket är över på ca 3 millisekunder.

Har ni utbildad personal som kan svara på eventuella frågor?

Ja, vi har en Leg Sjuksköterska som kan hjälpa till om det skulle uppstå någon fråga eller fundering. Givetvis med tystnadsplikt.

Hur snabbt får jag min beställning?

Vi skickar alltid samma dag om du beställer innan 13.00 på vardagar. Leveranstiden varierar beroende på transportsätt. Väljer du Postnord sker leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Väljer du Budbee sker leverans inom 1-2 arbetsdagar. Beställningar efter 13.00 samt under helgdag packas och skickas nästföljande vardag.

Kan jag beställa från utlandet?

Ja, vi skickar till hela Europa. Du kan även beställa från vår norska eller finska e-handel.
Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck - SWEDEN
Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av våra senaste erbjudande.
Quicktest Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Apotek HjärtatKronans Apotek

Quicktest i andra länder

Quicktest NorgeQuicktest FinlandQuicktest Danmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram