Vanliga frågor

Quicktest levererar massor med hemmatester varje månad och vi får en del frågor, nedan följer de vanligaste frågorna vi får. Saknar du någon fråga? Låt oss veta så lägger vi till den.

Är testerna verkligen säkra?

Ja absolut. 90% av vår tillverkning är för professionell sjukvård och diverse laboratorium, våra självtester härstammar egentligen bara från dessa och är i princip samma. En viktigt sak som skiljer dem åt är att manualerna. Våra självtester är avsedda för konsumenter, därför är manualerna förenklade och därmed anpassade för de utan medicinsk utbildning. Dock ställs det samma hårda krav på funktion, säkerhet, tillförlitlighet och EU-direktiv för IVD-tester. Du får alltså ett självtest som möter samma hårda krav som sjukvårdstester.

Behöver jag skicka in några tester för att få svar?

Nej, du behöver inte skicka in blodprov eller liknande – samtliga tester gör du hemma i lugn och ro, svaret får du direkt genom att avläsa testresultatet. Vill du se hur ett test går till? Se vår instruktionsvideo här.

Är jag anonym när jag beställer hos er?

Ja. Vi lämnar inte ut några som helst uppgifter – oavsett vilket test du beställer. Produkterna skickas i en diskret förpackning. Vi tar din integritet på stort allvar. Vi följer gällande lagstiftning och därför har vi en egen sekretesspolicy. Vi följer samtliga lagar och EU-direktiv. Utöver det har vi ett SSL-certifikat för extra säker anslutning. Du kan med andra ord handla tryggt hos oss.

Krävs det urin eller blod för att göra ett test?

Om det ska testas med urin eller blod, beror på vilket test det gäller. Urinprov är t.ex. klimakterietest, urinvägsinfektion, njurtest och diabetestest. För blodprov är det tester som prostata, sköldkörtel, borrelia mfl. Titta på det aktuella testet du önskar utföra så finns det med i produktinformationen. 

Jag är extremt stickrädd, kommer det göra ont?

Nej, faktum är att det inte känns. Dock kan fingertoppen vara något öm i 12-24h efter men det är helt normalt. Ibland kan det vara bra och låta en vän sticka, sticket är över på ca 3 millisekunder.

Har ni utbildad personal som kan svara på eventuella frågor?

Ja, vi har en Leg Sjuksköterska som kan hjälpa till om det skulle uppstå någon fråga eller fundering. Givetvis med tystnadsplikt.

Hur snabbt får jag min beställning?

Vi skickar alltid samma dag om du beställer innan 13.00 på vardagar. Leveranstiden varierar beroende på transportsätt. Väljer du Postnord sker leverans normalt inom 1-3 arbetsdagar. Väljer du Instabox eller Budbee sker leverans inom 1-2 arbetsdagar. Beställningar efter 13.00 samt under helgdag packas och skickas nästföljande vardag.

Kan jag beställa till mitt/företag?

Absolut, välj dina produkter och gå till kassan. I kassan väljer du "kort" som betalsätt, på så vis kan du ange valfri leveransadress. Efter beställningen får du en orderbekräftelse och ett kvitto med moms samt företagsuppgifter angivet. 

Kan jag beställa från utlandet?

Ja, vi skickar till hela Europa. Vi har e-handel i NorgeDanmark, Finland, Belgien samt vår europeiska sida.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c 
252 25 Helsingborg SWEDEN
Du hittar våra tester på: 
Kronans ApotekApoteket Hjärtat
Säkra betalningar med:
Betalningar med KlarnaBetalningar med SwishBetalningar med kort
Expressleverans med:
Leveranssätt InstaboxLeveranssätt BudbeeLeveranssätt Postnord

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vill du ta del av de senaste produkterna, erbjudanden och rabattkoder? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. 

Jag har läst och godkänner Quicktest's sekretess & integritetspolicy
Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av våra senaste erbjudande.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe