Gratis järnbristtest på orders över 300kr

Gratis järnbristtest på orders över 300kr

042-4008700

042-4008700

Direkt i brevlåda

100% Garanti

Fri frakt

Fri retur

Så här ser vi på kvalitet och din säkerhet

Vi tar din säkerhet på allvar och vi är stolta över att erbjuda dig produkter som har genomgått rigorösa tester, allt för din säkerhet. Därför är samtliga tester som Quicktest marknadsför och säljer i Skandinavien CE-godkända. Många av våra tester används inom sjukvården i Europa, det som skiljer är att våra tester är anpassade för hemmabruk och att testerna används av någon som inte har medicinsk utbildning. Testerna är alltså precis desamma, det som skiljer är i princip språkbruk i bipacksedel/manual. Nedan beskriver mer i detalj om hur vi arbetar. Vi tror på öppenhet och transparens och därför har vi valt att visa dig hur vi arbetar med kvalitetskontroll etc.

Vi kräver att våra tillverkare uppvisar dokumentation om tillverkningsdatum, utgångsdatum, kvalitetskontroll, spårbarhet av batch, att personal har adekvat utbildning samt att tillverkarna är ISO-certifierade. De ska också uppvisa dokumentation i “Kvalitetssäkring”, denna dokumentation ska uppfyllas av EU:s kontrollorgan enligt Annex IV section 5 – excluding Section 4 and 6 of the Council Directive 98/79/EC of the European Parliament for In Vitro Diagnostic Medical Devices.

För att säkerställa ovan är våra produkter kontrollerade av ett oberoende institut: mcd (medical device certification) som är en så kallad Notified Body med kontrollnummer 0483. Mcd medical device certification GmbH har sitt säte i Stuttgart – Tyskland. Deras kontaktuppgifter är följande:

mdc medical device certification GmbH
Kriegerstrasse 6
D-70191 Stuttgart
Tyskland

Utöver denna kvalitetsmärkning gör vi löpande egenkontroller. Dessa kontroller innebär bland annat besök hos tillverkare för att säkerställa att dessa uppfyller ISO-certifieringar och GMP (Good Manufacturing Practice).
Vi kräver också att tillverkaren visar samtliga kvalitetsprotokoll, detta betyder att testerna genomgår stickprov där sensitivitet och tillförlitlighet kontrolleras av en tredje part, oftast är det ett laboratorium som genomför testerna.

Våra tester lagras i 18 grader Celsius med minimal påverkan av solljus. Vår kundtjänst är alltid bemannad med minst en Leg. Specialist Sjuksköterska (4 års utbildning).

För att ge dig som konsument ett fullgott skydd har vi utformat en sekretess och integritetspolicy, denna ger dig som kund ett omfattande skydd. Du kan ta del av den här.

Detta är Quicktest och hur vi ser på kvalitet och din säkerhet. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss – vi finns här för dig.

Vad våra kunder säger om oss

Som jag har dragit mig för att testa.. Men till slut gjorde jag det, och är i klimakteriet och jag är faktiskt ok med det. Före jag testade trodde jag att det var något som var fel. Nu vet jag. That's life. :)
Angelica
Mådde riktigt dåligt i ca 5-6 månader. Ingen ork, ville inte umgås med vänner, hade yrsel och även en hel del ångest. Har aldrig haft det förr så blev riktigt orolig att något var fel. Åkte till vårdcentralen men dom hittade inget fel. Tro det eller ej så googlade jag och såg att "järnbrist" stämmer in på allt jag hade. Och järnbrist hade jag! Tack för att ni finns. Mår bra idag (efter ca 3 månaders järntablett-knaprande) :)
Anonym
Mådde sämre och sämre och visste inte vad det var. Är normalt aktiv, pigg och glad. Nu visade det sig att jag nått klimakteriet.. Vilken märklig känsla. Men nu har jag fått behandling och mår bra igen! Ni borde ha tester för urinvägsinfektion, bara ett tips :)
Caroline
OBS! Jag köpte ett test från USA, har inte testat era tester.. Jag har haft bekymmer med prostatan, vågade till slut testa och fick positivt utslag. Åkte till doktorn och där visade det sig vara en godartad förstoring.
David
Jag kände att något var fel och misstänkte sköldkörteln då vi har det i släkten, jag hade rätt. Fick medicin och nu mår jag bra!
Linnea
Var jättetrött, huvudvärk och var allmänt hängig. Testet visade att jag led av järnbrist, blev faktiskt glad av att äntligen få veta!
Nathalie
Har ju barn och min man och jag vill inte ha fler, misstänkte jag var i klimakteriet (jag är bara 44 år) och det var jag så nu äter jag inte P-piller längre. Sen var det skönt att förstå varför jag mått så konstigt den sista tiden. Tack. / Marika
Marika
Min farfar fick prostatacancer, jag "tvingade" därför min pappa att testa sig. Nu känner både jag och min pappa oss lugnare.
Marcus