Din säkerhet

Så här ser vi på kvalitet och din säkerhet

Vi tar din säkerhet på allvar och vi är stolta över att erbjuda dig produkter som har genomgått rigorösa tester, allt för din säkerhet. Därför är samtliga tester som Quicktest marknadsför och säljer i Skandinavien CE-godkända. Många av våra tester används inom sjukvården i Europa, det som skiljer är att våra tester är anpassade för hemmabruk och att testerna används av någon som inte har medicinsk utbildning. Testerna är alltså precis desamma, det som skiljer är i princip språkbruk i bipacksedel/manual.

Nedan beskriver mer i detalj om hur vi arbetar. Vi tror på öppenhet och transparens och därför har vi valt att visa dig hur vi arbetar med kvalitetskontroll etc.

Vi kräver att våra tillverkare uppvisar dokumentation om tillverkningsdatum, utgångsdatum, kvalitetskontroll, spårbarhet av batch, att personal har adekvat utbildning samt att tillverkarna är ISO-certifierade. De ska också uppvisa dokumentation i Kvalitetssäkring, denna dokumentation ska uppfyllas av EU:s kontrollorgan enligt Annex IV section 5 – excluding Section 4 and 6 of the Council Directive 98/79/EC of the European Parliament for In Vitro Diagnostic Medical Devices. Vi följer den senaste forskningen om medicinteknik genom deltagande på fackmässor och löpande egenstudier av de senaste rönen inom medicinteknik hos diverse universitet.

För att säkerställa ovan är våra produkter kontrollerade av ett oberoende institut: mdc (medical device certification) som är en så kallad Notified Body med kontrollnummer 0483. Mdc medical device certification GmbH har sitt säte i Stuttgart – Tyskland. Deras kontaktuppgifter är följande:

mdc medical device certification GmbH
Kriegerstrasse 6
D-70191 Stuttgart
Tyskland

Utöver denna kvalitetsmärkning gör vi löpande egenkontroller. Dessa kontroller innebär bland annat besök hos tillverkare för att säkerställa att dessa uppfyller ISO-certifieringar och GMP (Good Manufacturing Practice).
Vi kräver också att tillverkaren visar samtliga kvalitetsprotokoll, detta betyder att testerna genomgår stickprov där sensitivitet och tillförlitlighet kontrolleras av en tredje part, oftast är det ett laboratorium som genomför testerna.

Våra tester lagras i 18 grader Celsius med minimal påverkan av solljus. Vår kundtjänst är alltid bemannad med minst en Leg. Specialist Sjuksköterska (4 års medicinsk högskola).

För att ge dig som konsument ett fullgott skydd har vi utformat en sekretess och integritetspolicy, denna ger dig som kund ett omfattande skydd. Du kan ta del av den här.

Detta är Quicktest och hur vi ser på kvalitet och din säkerhet. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss – vi finns här för dig.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c 
252 25 Helsingborg SWEDEN
Du hittar våra tester på: 
Kronans ApotekApoteket Hjärtat
Säkra betalningar med:
Betalningar med KlarnaBetalningar med SwishBetalningar med kort
Expressleverans med:
Leveranssätt InstaboxLeveranssätt BudbeeLeveranssätt Postnord

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vill du ta del av de senaste produkterna, erbjudanden och rabattkoder? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. 

Jag har läst och godkänner Quicktest's sekretess & integritetspolicy
Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av våra senaste erbjudande.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe