Direkt i brevlåda
Fri retur
Fri frakt över 395kr

Våra kunder säger

Nedan har vi, i samråd med kunden, valt att publicera en del av de kommentarer som vi dagligen får till vår kundtjänst. Samtliga kommentarer kommer från våra kunder eller de som bloggat om oss. 

Här kan du även läsa vad kunder skrivit om oss på Trustpilot

”Jag har något väldigt intressant att dela med mig av! Nämligen Quicktest. Det är tester som du gör själv & man får svar inom några minuter. Man behöver alltså inte skicka in blod eller urin till något labb. I medicinvärlden kallas detta IVD (In vitro Diagnostic) vilket betyder ”testa och få svar direkt”. Dessa tester och den här tekniken används dagligen på vårdcentraler, sjukhus och kliniker. Det är alltså en beprövad teknik. Så himla smidigt!”

Carolina Gynning
”Jag har gjort sköldkörteltest tidigare, men gjorde även testet på bilden igår och kan precis som tidigare utesluta obalans i sköldkörteln, skönt! Det var enkelt att göra hemmatestet och det gick snabbt som bara den.”

Therese Lindgren
”Jag är en person som inte vill besöka vården ”i onödan” med rädsla för att bli avvisad. Jag blev uppmanad att testa för sköldkörteln och hittade detta test som visade att jag hade förhöjt TSH. Efter ett läkarbesök så visade det sig att mina värden var riktigt dåliga och jag hade troligen aldrig haft mod till att höra av mig till vårdcentralen om jag inte först fått det bekräftat av detta test. Idag går jag nu på medicin på väg att bli bättre. Tack vare ett simpelt hemtest. Kundtjänsten var dessutom till väldigt stor hjälp!”

Zarah
”Jag blev till slut trött på att övertala min läkare om att få testa min sköldkörtel så jag gjorde det själv med ert test, resultatet var positivt och min husläkare fick till slut ge med sig och jag har nu fått behandling, mår toppen! Fick helt läsa på och bli min egen expert på hypotyreos – skrämmande att det ska behöva gå så långt dock..”

Anonym
”Kanske vore bra om ni är tydligare med att ni inte bara håller på med gravtest osv? Min pappa hade problem med prostatan och därför köpte jag ett prostatatest, nu var det inga problem som tur var men ni ska vara bättre på att visa era produkter”

Simon
Quicktest Onlinezon AB
Landskronavägen 729
257 30 Rydebäck - SWEDEN
Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av våra senaste erbjudande.
Quicktest Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Apotek HjärtatKronans Apotek

Quicktest i andra länder

Quicktest NorgeQuicktest FinlandQuicktest Danmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram