Våra kunder säger

Nedan har vi, i samråd med kunden, valt att publicera en del av de kommentarer som vi dagligen får till vår kundtjänst. Samtliga kommentarer kommer från våra kunder eller de som bloggat om oss. 

”Jag har något väldigt intressant att dela med mig av! Nämligen Quicktest. Det är tester som du gör själv & man får svar inom några minuter. Man behöver alltså inte skicka in blod eller urin till något labb. I medicinvärlden kallas detta IVD (In vitro Diagnostic) vilket betyder ”testa och få svar direkt”. Dessa tester och den här tekniken används dagligen på vårdcentraler, sjukhus och kliniker. Det är alltså en beprövad teknik. Så himla smidigt!”

Carolina Gynning
”Jag har gjort sköldkörteltest tidigare, men gjorde även testet på bilden igår och kan precis som tidigare utesluta obalans i sköldkörteln, skönt! Det var enkelt att göra hemmatestet och det gick snabbt som bara den.”

Therese Lindgren
”Jag är en person som inte vill besöka vården ”i onödan” med rädsla för att bli avvisad. Jag blev uppmanad att testa för sköldkörteln och hittade detta test som visade att jag hade förhöjt TSH. Efter ett läkarbesök så visade det sig att mina värden var riktigt dåliga och jag hade troligen aldrig haft mod till att höra av mig till vårdcentralen om jag inte först fått det bekräftat av detta test. Idag går jag nu på medicin på väg att bli bättre. Tack vare ett simpelt hemtest. Kundtjänsten var dessutom till väldigt stor hjälp!”

Zarah
”Jag blev till slut trött på att övertala min läkare om att få testa min sköldkörtel så jag gjorde det själv med ert test, resultatet var positivt och min husläkare fick till slut ge med sig och jag har nu fått behandling, mår toppen! Fick helt läsa på och bli min egen expert på hypotyreos – skrämmande att det ska behöva gå så långt dock..”

Anonym
"Quicktest är ett tillförlitligt och smidigt sätt själv välja olika typer av hälsotester utan att vara beroende av den reguljära sjukvården. Testerna gick enkelt att utföra och resultaten kom tillbaka snabbt. Tyvärr inkluderas inte läkarutlåtanden. Sammantaget tycker vi Quicktest fungerade utmärkt för oss och kan varmt rekommenderas om du är intresserad i din egen hälsa och hälsomarkörer."

- Testproffs
Läs hela testet
Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c 
252 25 Helsingborg SWEDEN
Du hittar våra tester på: 
Kronans ApotekApoteket Hjärtat
Säkra betalningar med:
Betalningar med KlarnaBetalningar med SwishBetalningar med kort
Expressleverans med:
Leveranssätt InstaboxLeveranssätt BudbeeLeveranssätt Postnord

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vill du ta del av de senaste produkterna, erbjudanden och rabattkoder? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. 

Jag har läst och godkänner Quicktest's sekretess & integritetspolicy
Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av våra senaste erbjudande.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe