Gratis järnbristtest på orders över 300kr

Gratis järnbristtest på orders över 300kr

042-4008700

042-4008700

Direkt i brevlåda

100% Garanti

Fri frakt

Fri retur

Nedan har vi, i samråd med kunden, valt att publicera en del av de kommentarer som vi dagligen får till vår kundtjänst. Samtliga kommentarer kommer från våra kunder och vi har inte på något vis påverkat deras åsikter, vi har endast bett om deras tillstånd att publicera.
Här kan du även läsa vad kunder skrivit om oss på Trustpilot

 

“Jag blev till slut trött på att övertala min läkare om att få testa min sköldkörtel så jag gjorde det själv med ert test, resultatet var positivt och min husläkare fick till slut ge med sig och jag har nu fått behandling, mår toppen! Fick helt läsa på och bli min egen expert på hypotyreos – skrämmande att det ska behöva gå så långt dock..”
Anonym

“Kanske vore bra om ni är tydligare med att ni inte bara håller på med gravtest osv? Min pappa hade problem med prostatan och därför köpte jag ett prostatatest, nu var det inga problem som tur var men ni ska vara bättre på att visa era produkter”
Simon

 

Vad våra kunder säger om oss

Som jag har dragit mig för att testa.. Men till slut gjorde jag det, och är i klimakteriet och jag är faktiskt ok med det. Före jag testade trodde jag att det var något som var fel. Nu vet jag. That's life. :)
Angelica
Mådde riktigt dåligt i ca 5-6 månader. Ingen ork, ville inte umgås med vänner, hade yrsel och även en hel del ångest. Har aldrig haft det förr så blev riktigt orolig att något var fel. Åkte till vårdcentralen men dom hittade inget fel. Tro det eller ej så googlade jag och såg att "järnbrist" stämmer in på allt jag hade. Och järnbrist hade jag! Tack för att ni finns. Mår bra idag (efter ca 3 månaders järntablett-knaprande) :)
Anonym
Mådde sämre och sämre och visste inte vad det var. Är normalt aktiv, pigg och glad. Nu visade det sig att jag nått klimakteriet.. Vilken märklig känsla. Men nu har jag fått behandling och mår bra igen! Ni borde ha tester för urinvägsinfektion, bara ett tips :)
Caroline
OBS! Jag köpte ett test från USA, har inte testat era tester.. Jag har haft bekymmer med prostatan, vågade till slut testa och fick positivt utslag. Åkte till doktorn och där visade det sig vara en godartad förstoring.
David
Jag kände att något var fel och misstänkte sköldkörteln då vi har det i släkten, jag hade rätt. Fick medicin och nu mår jag bra!
Linnea
Jag mådde verkligen dåligt. Hade ångest och panikattacker och det tog riktigt hårt på mig.. När min bästa vän sa att jag varit ovanligt "blek" den sista tiden så började jag googla och mycket pekade på järnbrist, testade med ert test (som var lite krångligt) och jag hade järnbrist! Nu har jag ätit järntabletter i 2 månader och mitt liv är tillbaka. Är mycket tacksam för att det finns hjälp att få för jag hade alltså ingen som helst aning om detta och min husläkare vägrade ge mig några prover. Well - nu mår jag bra! Tack :)
Madde
Min farfar fick prostatacancer, jag "tvingade" därför min pappa att testa sig. Nu känner både jag och min pappa oss lugnare.
Marcus
Har ju barn och min man och jag vill inte ha fler, misstänkte jag var i klimakteriet (jag är bara 44 år) och det var jag så nu äter jag inte P-piller längre. Sen var det skönt att förstå varför jag mått så konstigt den sista tiden. Tack. / Marika
Marika
Var jättetrött, huvudvärk och var allmänt hängig. Testet visade att jag led av järnbrist, blev faktiskt glad av att äntligen få veta!
Nathalie