Just nu! Kort datum-kampanj 50% på Vaginalt pH och Spermatest!
Läs mer!

Kundtjänst

Kontakta oss och läs våra vanliga frågor

Frågor eller funderingar?

E-post: kundtjanst@quicktest.se

Vi finns här för dig, och du är alltid välkommen att kontakta oss. Nedan finner du de vanligaste frågorna vi får. Om du inte finner svar på din fråga här så är du välkommen att kontakta oss via mail.

Här finns vi

Quicktest (Onlinezon AB)
Organisationsnummer: 559020-1470
Rönnowsgatan 8c
252 25 Helsingborg

Företaget är godkänt för F-skatt

Vanliga frågor

Gör jag testet själv eller måste jag skicka in testet?

För alla våra självtester gör du testet själv hemma, och svaret får du inom några minuter. För våra labbtester gör du testet hemma och skickar iväg ditt prov för analys på vårt laboratorium.

Ersätter era tester vanlig sjukvård

Nej, våra tester ska ses som ett komplement till dagens sjukvård. Testerna kan snabbt ge dig svar på om något inte står rätt till. Därefter är det viktigt att uppsöka vård för vidare utredning och behandling. Vid positivt svar kan testet fotas alternativt tas med och visas på vårdcentral, detta har enligt många kunder underlättat för att få vidare testning och utredning.

Har ni sekretess?

Ja, Quicktest följer EU-direktiv gällande PUL och vi följer samma lagar och regler avseende sekretess som finns hos svenska vårdcentraler och sjukhus.

Om jag vill returnera ett test, hur gör jag då?

Om testet är defekt eller om produkten är skadad så ersätter vi dig med ett nytt test kostnadsfritt. Om instruktioner inte har åtföljts ersätter vi inte med ett nytt test. Kontakta oss alltid före en eventuell reklamation för att säkerställa om du är berättigad till ett nytt test.

Vilka uppgifter sparar ni om mig?

Vi sparar endast din e-post. Denna kan användas när vi behöver komma i kontakt med dig samt för att skicka ut eventuell faktura. Vi kan även använda den för att skicka ut information om nya produkter eller specialkampanjer. Du kan enkelt avanmäla dig från dessa utskick.

Hur tillförlitliga är testerna?

Våra tester är mycket tillförlitliga. Faktum är att de används inom vården i Europa. Våra tester är dock anpassade så att de kan användas av icke utbildad personal men själva testernas tillförlitlighet är mycket hög. Quicktest har som filosofi att testerna ska vara säkra, därför är de inställda till fördel för "falsk positiv" snarare än "falsk negativ". Detta betyder att ett test kan ge utslag trots att det inte föreligger någon sjukdom. Detta är för din säkerhet, våra tester ger inte negativt resultat om det föreligger sjukdom, detta är vi mycket stolta över. Du är med andra ord trygg med våra tester.

Kan jag beställa till mitt/ett företag?

Absolut, välj dina produkter och gå till kassan. I kassan väljer du "kort" som betalsätt, på så vis kan du ange valfri leveransadress. Efter beställning får du en orderbekräftelse och ett kvitto med moms samt företagsuppgifter angivet.

Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c 
252 25 Helsingborg SWEDEN
Säkra betalningar med:
Betalningar med KlarnaBetalningar med SwishBetalningar med kort
Expressleverans med:
Leveranssätt InstaboxLeveranssätt BudbeeLeveranssätt Postnord

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vill du ta del av de senaste produkterna, erbjudanden och rabattkoder? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. 

Jag har läst och godkänner Quicktest's sekretess & integritetspolicy
Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av våra senaste erbjudande.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe