Om oss

Quicktest Onlinezon AB

Vi som jobbar på Quicktest

Fredrik Lönnqvist

Dr. Fredrik Lönnqvist är specialist inom internmedicin och endokrinologi. Fredrik erhöll sin doktorsexamen vid Karolinska Institutet dit han fortfarande är knuten som forskare/docent.

Han har bred medicinsk, akademisk, biovetenskaplig och laboratorie-erfarenhet från mer än 18 år som läkare samt klinisk och experimentell forskare, följt av 20 år inom industrin med fokus på forskning och klinisk utveckling av nya läkemedel och medicinsk nutrition samt företagsrådgivning.

Fredrik har internationell ledarskapserfarenhet från positioner som Global Chief Medical Officer för Nutricia/Danone, Nordisk Medicinsk Chef för SB/GSK, VP Clinical Science på Biovitrum/SOBI. Han har under åren varit ansvarig för strategisk portföljhantering, och därvid bl a varit med om att ta nio läkemedels-kandidater och nutritionsprodukter från idé till marknads-godkännande. Vidare har Fredrik tidigare suttit i Oatly’s styrelse.

Hans terapeutiska erfarenhet inkluderar metabolism, diabetes, övervikt, livsstilssjukdomar, nutrition, kardiovaskulära sjukdomar, immunologi, onkologi och CNS. Dr. Lönnqvist har publicerat ett 80-tal vetenskapliga artiklar och har varit granskare för flera tidskrifter inklusive Nature Medicine, Lancet och Diabetologia.

Therese Hultberg

Therese är vår Leg. Sjuksköterska som bl.a svarar på dina frågor som är relaterade till hälsa men även om hur våra tester fungerar.

Hennes bakgrund är både allmänavdelning samt IVA (Intensiv Vårds Avdelning) där Therese kort sagt sett och fått erfara många olika scenario.

Idag är Therese anställd av Quicktest och hennes bakgrund inom IVA samt hennes specialistutbildning ger Quicktest en tyngd och kompetens som ger våra kunder det där extra. Therese är alltid tillgänglig för att svara på era frågor.

Givetvis arbetar hon tillsammans med Dr. Fredrik Lönnqvist och detta ger dig som kund en trygghet som vi är extra stolta över.

Onlinezon Quicktest AB är ett svenskt företag med säte i Helsingborg. Vi specialiserar oss på smarta och enkla hemmatester men vi säljer även avancerade analys och diagnosapparatur till hälsa- och sjukvård. Tack vare ett unikt tillverkningsavtal erbjuder vi Europas bredaste sortiment av hemmatester.
Förutom Sverige finns Quicktest i Norge, Danmark, Spanien och Finland. Nästa marknad som lanseras är Benelux-länderna. Nedan kan du läsa mer om Quicktest och våra värderingar.

Vi vill vara tydliga; Quicktest kommer aldrig att erbjuda de billigaste hemmatesterna, din säkerhet och att du blir nöjd är det viktigaste för oss.
Våra tester används inom sjukvården i Europa och är tillförlitliga. Vi importerar inte våra produkter från Kina – våra produkter är tillverkade i Europa och de uppfyller samtliga krav från EU och Läkemedelsverket.

Om Quicktest

”Quicktest vill förnya. Den traditionella sjukvården är ofta statisk – därför ska Quicktest prova nya sätt att öka människors hälsa. Vi ifrågasätter det invanda och förlegade tillvägagångssättet inom sjukvården.
Vi hoppas att medicinvärlden och sjukvården ser oss som en modern och drivande kraft för att öka människors hälsa och välbefinnande”.

Mattias Hultberg – grundare av Quicktest. Läs mer om Mattias bakgrund på LinkedIn

Vad vi står för

Quicktest står för kvalitet och trygghet. Vi som grundat Quicktest arbetar inom vården och vi utför dagligen diverse venösa och arteriella prover samt hälsotester. Vi insåg behovet av att enkelt och diskret sätt att få veta mer om sin hälsa.
Quicktests tester, som är avsedda för hemmabruk, ger inte bara människor trygghet, de kan även rädda liv – och det är vi stolta över.

Vår vision

Vi vill skapa bättre tillgänglighet och möjlighet för långvarig hälsa. Syftet med Quicktest är att underlätta för människor att uppnå en god hälsa samt utveckla och stärka egna resurser för ökad självständighet.
År 2022 ska Quicktest vara störst i Sverige inom e-hälsa med inriktning på hemma och självtester.

Våra kärnvärden

Quicktests kärnvärden är att alltid vara ärliga i vår kommunikation, vi ska alltid vara lyhörda för nya tekniker och vara uppdaterade med den senaste medicin och IVD-tekniken. Vi är genuint passionerade för våra produkters möjligheter att hjälpa människor.
Hos Quicktest är du som kund i centrum – därför hjälper vi dig med allt från beställning till att komma i kontakt med specialister om så krävs.

För din trygghet och säkerhet är samtliga texter granskade och godkända av läkare eller leg. Sjuksköterska. Inga personuppgifter lämnas ut. Inget lagras, varken hos oss eller hos tredje part, du är 100% trygg när du beställer från oss.
Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c 
252 25 Helsingborg SWEDEN
Säkra betalningar med:
Expressleverans med:
Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av våra senaste erbjudande.
Quicktest Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest Finland
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram