Kampanj! 20% rabatt på Matintoleranstest inför julen

Läs mer

Om oss

Quicktest Onlinezon AB

Medicinsk expertis hos Quicktest

Fredrik Lönnqvist

Dr. Fredrik Lönnqvist är specialist inom internmedicin och endokrinologi. Fredrik erhöll sin doktorsexamen vid Karolinska Institutet dit han fortfarande är knuten som forskare/docent.

Han har bred medicinsk, akademisk, biovetenskaplig och laboratorie-erfarenhet från mer än 18 år som läkare samt klinisk och experimentell forskare, följt av 20 år inom industrin med fokus på forskning och klinisk utveckling av nya läkemedel och medicinsk nutrition samt företagsrådgivning.

Fredrik har internationell ledarskapserfarenhet från positioner som Global Chief Medical Officer för Nutricia/Danone, Nordisk Medicinsk Chef för SB/GSK, VP Clinical Science på Biovitrum/SOBI. Han har under åren varit ansvarig för strategisk portföljhantering, och därvid bl a varit med om att ta nio läkemedels-kandidater och nutritionsprodukter från idé till marknads-godkännande. Vidare har Fredrik tidigare suttit i Oatly’s styrelse.

Hans terapeutiska erfarenhet inkluderar metabolism, diabetes, övervikt, livsstilssjukdomar, nutrition, kardiovaskulära sjukdomar, immunologi, onkologi och CNS. Dr. Lönnqvist har publicerat ett 80-tal vetenskapliga artiklar och har varit granskare för flera tidskrifter inklusive Nature Medicine, Lancet och Diabetologia.

Therese Hultberg

Therese är vår Leg. Sjuksköterska som bl.a svarar på dina frågor som är relaterade till hälsa men även om hur våra tester fungerar.

Hennes bakgrund är både allmänavdelning samt IVA (Intensiv Vårds Avdelning) där Therese kort sagt sett och fått erfara många olika scenario.

Idag är Therese anställd av Quicktest och hennes bakgrund inom IVA samt hennes specialistutbildning ger Quicktest en tyngd och kompetens som ger våra kunder det där extra. Therese är alltid tillgänglig för att svara på era frågor.

Givetvis arbetar hon tillsammans med Dr. Fredrik Lönnqvist och detta ger dig som kund en trygghet som vi är extra stolta över.

Quicktest hjälper varje dag människor att snabbt, enkelt och tryggt ta kontroll över sin egen hälsa.

Den traditionella vården kämpar mer än någonsin med överbelastning och långa vänteköer, samtidigt ökar kraven på snabbare och säkrare sjukvård. En till synes omöjlig ekvation. Vi på Quicktest ser dock en stor möjlighet i att kunna göra egenvård mer tillgänglig och öka människors hälsa genom att utveckla och erbjuda självtester som ger svar inom bara några minuter. En hälsokontroll ska inte vara en tidskrävande process.

OM QUICKTEST

Onlinezon Quicktest AB är ett svenskt företag med säte i Helsingborg. Förutom i Sverige finns Quicktest även i Norge, Danmark och Finland. Vi har en stark drivkraft för innovativa medicintekniska produkter som kan användas i hemmet för bättre hälsa och ökat välbefinnande.

Idag erbjuder vi Sveriges bredaste utbud av IVD-tester, självtester som du utför hemma och som ger svar direkt. IVD (In Vitro Diagnostic) är en beprövad teknik som har använts dagligen på sjukhus, vårdcentraler och vårdkliniker i över 40 år. Tack vare IVD-tekniken kan man upptäcka sjukdomar eller andra hälsotillstånd i ett tidigt skede.

Vi har självprovtagningskit för bland annat allergier, näringsbrister, kvinnohälsa, fertilitet och maghälsa. Vi vill vara tydliga; Quicktest prioriterar inte att erbjuda de billigaste självtesterna på marknaden, säkerhet och tillförlitlighet är våra två grundpelare. Vår strävan är att möjliggöra för fler människor att skapa sig ett friskare liv. 

CE-MÄRKTA SJÄLVTESTER

Våra tester är CE-märkta, vilket innebär att de uppfyller samtliga säkerhetskrav från EU:s medicintekniska förordning samt läkemedelsverket. Alla våra produkter utvecklas och produceras i Europa.

ÖDMJUKT RAKRYGGAD

Det är med en rakryggad självklarhet som vi tar oss an vårt uppdrag. Vi är samtidigt ödmjuka inför den ständiga utvecklingen inom det medicintekniska området. Vi tar hjälp av både forskare, läkare och ledande expertis för att kontinuerligt utvecklas och erbjuda produkter som förbättrar folkhälsan. Vårt förhållningssätt gör oss förändringsbenägna, ansvarsfulla och ger oss både styrka och ödmjukhet, Vi kallar det för vår ”Quicktestanda”.

VETENSKAPLIGT BESJÄLADE

Våra produkter utvecklas ur vetenskap och forskning tillsammans med de senaste medicinska framstegen inom IVD-tekniken. Vetenskapen är en del av vårt DNA. Men den som grund skapar vi tillit med alla som kommer i kontakt med oss eller våra produkter. Vetenskapen ger näring till vår nytänkande kraft, och kommer till vår besjälade passion att transformera vetenskap till varm omtänksamhet för människan.

DIN TRYGGHET

Hos Quicktest är människans välmående i centrum – därför hjälper vi dig med allt från beställning till att komma i kontakt med specialister om så är nödvändigt.

För din trygghet och säkerhet är samtliga texter granskade och godkända av läkare och/eller leg. Sjuksköterska. Vi ser integritet som en självklarhet, därför kan du som kund hos oss känna dig trygg. Inga personuppgifter lämnas ut. Inget lagras, varken hos oss eller hos tredje part.
Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c 
252 25 Helsingborg SWEDEN
Säkra betalningar med:
Betalningar med KlarnaBetalningar med SwishBetalningar med kort
Expressleverans med:
Leveranssätt InstaboxLeveranssätt BudbeeLeveranssätt Postnord

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vill du ta del av de senaste produkterna, erbjudanden och rabattkoder? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. 

Jag har läst och godkänner Quicktest's sekretess & integritetspolicy
Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av våra senaste erbjudande.
Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest FinlandQuicktest BelgiumQuicktest Europe