fbpx

Gratis Järnbristtest på orders över 395kr

Gratis Järnbristtest på orders över 395kr

Direkt i brevlåda

100% Garanti

Fri frakt

Fri retur

Onlinezon Quicktest AB är ett svenskt företag med säte i Råå strax utanför Helsingborg. Vi specialiserar oss på smarta och enkla hemmatester men vi säljer även avancerade analys och diagnosapparatur till hälso och sjukvård. Tack vare ett unikt tillverkningsavtal erbjuder vi Europas bredaste sortiment av hemmatester.
Förutom Sverige finns Quicktest i Norge, Danmark, Spanien och Finland. Nästa marknad som lanseras är Benelux-länderna. Nedan kan du läsa mer om Quicktest och våra värderingar.

Vi vill vara tydliga; Quicktest kommer aldrig att erbjuda de billigaste hemmatesterna, din säkerhet och att du blir nöjd är det viktigaste för oss.
Våra tester används inom sjukvården i Europa och är tillförlitliga. Vi importerar inte våra produker från Kina – våra produkter är tillverkade i Europa och de uppfyller samtliga krav från EU och Läkemedelsverket.

Om Quicktest

”Quicktest vill förnya. Den traditionella sjukvården är ofta statisk – därför ska Quicktest prova nya sätt att öka människors hälsa. Vi ifrågasätter det invanda och förlegade tillvägagångssättet inom sjukvården.
Vi hoppas att medicinvärlden och sjukvården ser oss som en modern och drivande kraft för att öka människors hälsa och välbefinnande”.

Mattias Hultberg – grundare av Quicktest. Läs mer om Mattias bakgrund på LinkedIn

Vad vi står för

Quicktest står för kvalitet och trygghet. Vi som grundat Quicktest arbetar inom vården och vi utför dagligen diverse venösa och arteriella prover samt hälsotester. Vi insåg behovet av att enkelt och diskret sätt att få veta mer om sin hälsa.
Quicktests tester, som är avsedda för hemmabruk, ger inte bara människor trygghet, de kan även rädda liv – och det är vi stolta över.

Vår vision

Vi vill skapa bättre tillgänglighet och möjlighet för långvarig hälsa. Syftet med Quicktest är att underlätta för människor att uppnå en god hälsa samt utveckla och stärka egna resurser för ökad självständighet.
År 2022 ska Quicktest vara störst i Sverige inom e-hälsa med inriktning på hemma och självtester.

Våra kärnvärden

Quicktests kärnvärden är att alltid vara ärliga i vår kommunikation, vi ska alltid vara lyhörda för nya tekniker och vara uppdaterade med den senaste medicin och IVD-tekniken. Vi är genuint passionerade för våra produkters möjligheter att hjälpa människor.
Hos Quicktest är du som kund i centrum – därför hjälper vi dig med allt från beställning till att komma i kontakt med specialister om så krävs.

För din trygghet och säkerhet är samtliga texter granskade och godkända av läkare eller leg. Sjuksköterska. Inga personuppgifter lämnas ut. Inget lagras, varken hos oss eller hos tredje part, du är 100% trygg när du beställer från oss.