fbpx

Direkt i brevlåda

Fri retur

Fri frakt över 395kr


Ett test om året kan förändra – låt oss presentera Prostatabrevet

Vad vill vi med Prostatabrevet? Frågan är lika viktig som den är enkel – vi vill uppmärksamma män att varje år kontrollera sina PSA-nivåer.  Vi vill nämligen öka chansen att upptäcka förändringarna i prostatan i tid och på så vis förhindra onödigt lidande eller för tidig död.

Bakgrund:
Prostatacancer är en av de vanligaste cancerformerna. Trots detta sker ingen årlig kontroll av sjukvården, med att erbjuda män att varje år göra ett enkelt test kommer vi bidra till att minska antalet som insjuknar i prostatacancer.

Hur:
Visste du att prostatacancer är den cancerform som skördar flest liv? Orsaken är att denna cancerform ofta upptäcks sent. Faktum är att prostatacancer kan behandlas med stor framgång om den bara upptäcks i tid. Ett enkelt PSA prostatatest kan upptäcka förhöjda PSA-nivåer tidigt.

Just nu kan du teckna vårt populära Prostatabrev, då skickar vi automatiskt ut ett PSA prostatatest en gång om året till dig eller kanske till någon du bryr dig extra mycket om? Så här gör du:  Här hittar du vårt PSA prostatatest, välj artikeln ”Prostatabrev”.

Du kan givetvis när som helst avbryta prenumerationen – vi har ingen bindningstid.


Vanliga frågor om prostatabrevet

Kan jag avbryta prenumerationen?

Ja, du kan när som helst avbryta prenumerationen. Du förbinder dig inte till något alls.