fbpx

Direkt i brevlåda

Fri retur

Fri frakt över 395kr

Har du magsår utan att veta om det? Ett magsårstest ger ett snabbt och säkert besked. Tillförlitligheten är över 96%. Vårt test visar om du har magsår som beror på bakterien Helicobacter pylori, denna bakterie smittar via vatten och mat och ca 50-60% av befolkningen har bakterien, denna bakterie ligger bakom majoriteten av alla magsår. Alla uppvisar dock inte symptom. Läs mer om symptomen här.

Genom att göra ett hemmatest kan du få mer information innan du besöker en läkare, testet i sig är precis samma test som många vårdcentraler tillhandahåller. Det som skiljer är manualen och vissa uttryck på förpackningen, detta beror på att EU kräver att testet ska kunna utföras av en icke medicinskt utbildad person. Men testet är alltså precis detsamma. Många lider i det tysta och mörkertalet för de som har magsår är sannolikt stort. Med vårt test har du möjligheten att få klara besked.

Vårt magsårstest är utvecklat och tillverkat i Europa. Givetvis är det CE-godkänt och allt du behöver ingår i paketet. Med ett enkelt och smärtfritt stick i fingret och ca 5 minuter efter får du veta. Se här hur du gör testet.

Publiceringsinformation

Faktagranskad 2020-08-15 av
Leg Läkare
Leg Sjuksköterska