Chatta med oss!

Kolesteroltest

Att testa sitt kolesterol kan vara en bra idé, skulle kolesterolet vara för högt kan det ofta sänkas med några enkla justeringar av kost och livsstil. Testet är enkelt och tillförlitligt.

Ett kolesteroltest är kvantitativt, dvs du får ett värde av det totala kolesterolet. Testet utför du i hemmet och svaret får du på en minut. Genom att snabbt stick i fingret används en droppe
blod, därefter används Quicktest Multitest X6 som är själva mätinstrumentet, blodet sugs upp i en teststicka och därefter påbörjas analysen. Du får ett exakt värde på din analys och svaret kommer inom några sekunder. Enheten kan återanvändas om och om igen. Refill-strips finns att köpa här!

Genom att testa kolesterolet regelbundet får du information som kan vara förebyggande för framtida hjärt-kärlsjukdom.

Vår enhet Quicktest Multitest X6 kan, förutom att testa Kolesterol även mäta blodsocker, ketos, laktat och urinsyra. Allt du behöver göra är att komplettera med strips för de värden du vill testa.

Therese Hultberg

Leg. Sjuksköterska

Quicktest Onlinezon AB
Rönnowsgatan 8c 
252 25 Helsingborg SWEDEN
Säkra betalningar med:
Expressleverans med:
Följ oss på Facebook och Instagram för att ta del av våra senaste erbjudande.
Quicktest Onlinezon AB
Organisationsnummer: 559020-1470
Quicktest NorgeQuicktest DenmarkQuicktest Finland
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram