fbpx

Gratis Järnbristtest på orders över 395kr

Gratis Järnbristtest på orders över 395kr

Direkt i brevlåda

100% Garanti

Fri frakt

Fri retur

Vill din läkare att du kontrollerar ditt blodtryck? Kanske har din släkt en historik av högt blodtryck? De flesta vill faktiskt bara veta hur det står till med blodtrycket – oavsett anledning har vi blodtrycksmätare för alla. Vi har blodtrycksmätare för dig som bara vill testa några gånger till dig som vill få mer djupgående information. Vi har till och med en blodtrycksmätare som håller koll på ditt blodtryck när du sover, om du vill kan resultatet skickas till din mobiltelefon som du givetvis kan dela med din läkare.

Att mäta sitt blodtryck kan vara en bra investering i din hälsa, faktum är att många sjukdomar kan undvikas om blodtrycket är under kontroll. Även andra allvarliga tillstånd som till exempel risken för stroke kan kraftigt reduceras om blodtrycket kontrolleras löpande. Nu kan du enkelt och säkert mäta ditt blodtryck.

Vad är en blodtrycksmätare

En blodtrycksmätare är en enhet som används för att mäta blodtrycket, det finns både digitala och icke digitala mätare. Våra är digitala då de ofta anses som enklare att använda för de utan medicinsk utbildning. Våra blodtrycksmätare ska användas för humana (för människor och inte t.ex hund eller katt) och samtliga mätare är CE-godkända.

Så här fungerar våra blodtrycksmätare

Våra digitala mätare använder oscillometriska mätningar och elektroniska beräkningar snarare än auscultation. De kan använda manuell eller automatisk uppblåsning, men båda typerna är elektroniska, lätta att använda utan träning och kan användas i bullriga miljöer. De mäter systoliska och diastoliska tryck genom oscillometrisk detektion, med användning av antingen deformerbara membran som mäts med differentiell kapacitans eller differential piezoresistance, och de inkluderar en mikroprocessor. De mäter noggrant genomsnittligt blodtryck och puls, medan systoliska och diastoliska tryck erhålls mindre noggrant

Blodtrycksmätare

Blodtrycksmätare som ger svar direkt